Talkman ar fi putut fi telefonul evoluat din bătrânul Walkman a celor de la Sony.

Sony nu trece prin momente prea fericite. Telefoanele lor nu mai sunt deloc atât de populare ca acum câțiva ani, iar compania este într-o stare proastă la modul general, doar consolele și camerele video ce mai aduc profit. Însă dacă Sony ar fi lansat acest telefon cu siguranță altfel ar fi fost situația. V-ați iamginat cum ar arăta bătrânul Walkman din 1979 evoluat într-un telefon?

Nici noi nu ne-am gândit, însă Pierre Cerveau da. Și a desenat un telefon evoluat din Walkman și l-a denumit Talkman. Original nume. Acesta putea să fie un adevărat succes dacă aruncăm o privire peste fotografii. Și cu siguranță așa ar fi trebui să decurgă lucrurile dacă cunoașteți istoria companiei. Telefonul venea echipat cu difuzoare frontale stereo, construcție din aluminiu, butoane analogice pentru volum, DAC, control extern pentru player-ul audio și inclusiv cameră foto.

Telefonul este doar imaginația unui designer și nu a fost produs niciodată. Însă dacă Sony se gândeau la așa ceva sunt convins că altfel stăteau lucrurile astăzi.


Poate te intereseaza si