samsung galaxy s6 edge vs iphone 6

iPhone 6 şi 6 Plus, cele mai vândute telefoane ale anului! 

Potrivit unor informaţii furnizate de Counterpoint Research, telefoanele de la Apple sunt cele mai vândute telefoane din ultimele luni.

Topul vânzărilor arată în felul următor:

  1. iPhone 6
  2. iPhone 6 Plus
  3. Samsung Galaxy S6
  4. Samsung Galaxy S6 edge
  5. Xiaomi Redmi 2
  6. Samsung Galaxy Note 4
  7. iPhone 5s
  8. Samsung Galaxy S5
  9. Xiaomi Redmi Note
  10. Microsoft Lumia 435

Dispozitivele de la Apple continuă să domine primele poziţii ale topului, la doar 8 luni de la lansare. Cu toate acestea, nimeni nu poate să spună că Samsung s-a clasat prost. Având în vedere că informaţiile au fost înregistrate la doar 20 de zile după ce Galaxy S6 şi S6 Edge au fost scoase la vânzare şi compania a vândut 6 milioane de dispozitive, locurile 3 şi 4 sunt foarte bune.

Se estimează că 40% din telefoanele produse de Samsung până la finalul lunii aprilie aşteaptă să fie vândute. Asta spre deosebire de iPhone 6 şi 6 Plus care s-au epuizat în primele săptămâni după lansare.

Galaxy S6 s-a vândut mai bine decât S6 Edge, dar pentru S6 Edge s-a manifestat un interes mai mare. Comenzile nu au fost însă mai multe din cauza unor probleme la aprovizionare.

Seria Galaxy S6 a reprezentat 21% din vânzările din luna aprilie a companiei Samsung. Seria Galaxy S5 a reprezentat numai 16% din vânzările de anul trecut din aceeaşi perioadă. Deci sa înregistrat o oarecare creştere.


Poate te intereseaza si