Site icon Stiri IT si noutati din domeniul tehnologic – Mobile247

MagentaONE – un nou concept comercial lansat de Telekom Romania

telekom magentaone

Telekom Romania lansează MagentaONE, un nou concept comercial pentru serviciile integrate de tip fix-mobil.

Telekom Romania lansează MagentaONE, noul concept comercial pentru pachetele integrate fix-mobil adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii. România este a treia ţară membră Deutsche Telekom Group în care este lansată noua abordare comercială pentru ofertele integrate, după Germania şi Slovacia. În Germania, numărul clienţilor de servicii integrate a atins deja un milion.

Ce înseamnă MagentaOne?

MagentaONE înseamnă o ofertă simplificată de servicii de comunicaţii pentru familii şi afaceri:

Clienții noi persoane fizice care optează pentru pachete integrate pot beneficia de cea mai nouă ofertă promoțională, care include 6 luni de gratuitate pentru serviciile TV și pachet HD gratuit în aceeași perioadă a contractului.

Astfel, clienţii pot beneficia de pachetele integrate fix-mobil disponibile în două variante: TV L, Internet L, Voce Fixă S şi Nelimitat Voce L (cu date mobile incluse), la preţul promoţional de 110 lei pe lună (TVA inclus), în primele 6 luni de contract, iar din cea de-a 7-a lună de contract, la preţul de 143 de lei pe lună (TVA inclus) pentru contracte de doi ani. Cealaltă opţiune este pachetul care include TV M, Internet L, Voce Fixă S şi Nelimitat Voce L (cu date mobile incluse), la acelaşi preţ promoţional de 110 lei pe lună (TVA inclus), în primele 6 luni de contract, respectiv de 138 de lei pe lună (TVA inclus) pentru restul duratei contractului.

Exit mobile version