Site icon Stiri IT si noutati din domeniul tehnologic – Mobile247

Apple Watch – prețurile pentru fiecare model de smartwatch

Preturile fiecarui model de apple watch

S-au stabilit primele prețuri pentru fiecare model de Apple Watch în parte, însă neconfirmate de Apple.

Ceasurile inteligente a celor de la Apple, Apple Watch, au fost prezentate pentru prima dată publicului, în cadru evenimentul de lansare a actualelor modele de iPhone – iPhone 6 și iPhone 6 Plus, dar toată atenția îndreptându-se către telefoane.

În aprilie, Apple Watch se va bucura de o lansare oficială în care noul ceas inteligent va fi prezentat foarte detaliat.

Deja cei de la Apple se pregătesc de livrarea primului val de ceasuri care va conține 5-6 milioane de unități, toate acestea doar pentru început.

Stocurile inițiale vor conține :1 milion de modele de Apple Watch Edition, 3 milioane de Apple Watch Sport, restul modelelor vor fi Apple Watch din oțel inoxidabil.

Cei care vori să poarte la mână modelul Apple Watch Edition, adică modelul care are brățara din aur, vor trebui să scoată din buzunar, potrivit zvonurilor 4000 de dolari.

Pentru a se asorta cu stilul sport, este musai să avem la mână și un Apple Watch Sport care reprezintă și cel mai ieftin model, ajungând undeva la doar 350 de dolari.

Pentru Apple Watch din oțel inoxidabil aflăm că prețul ar urma să fie de aproximativ 1000 de dolari  în momentul vânzării.

Apple încă nu a confirmat prețurile de vânzare a celor trei modele de Apple Watch – varianta sport, ediția limitată și cel din oțel inoxidabil.

Cum vi se par aceste prețuri? 

Exit mobile version