Site icon Stiri IT si noutati din domeniul tehnologic – Mobile247

Candy Crush Soda Saga ajunge și pentru iubitorii de Windows Phone

Ai un smartphone care rulează de pe Windows Phone? Nu mai sta pe gânduri și descarcă Candy Crush Soda Saga.

Oamenii plini de imaginație  de la King, compania care a creat pentru prima dată jocul Candy Crush Saga, l-au lansat pe urmașul jocului care a creat cea mai mare dependență printre utilizatorii de telefoane mobile – Candy Crush Soda Saga și pentru iubitorii de smartphone-uri care rulează de pe Windows Phone.

Dacă până acum de Candy Crush Soda Saga beneficiau doar cei care aveau telefoane cu Android și iOS, de astăzi și cei cu Windows Phone îl pot juca.

Pentru cei care nu și-au descărcat încă noul Candy Crush Soda Saga, acțiunea se petrece tot în bine cunoscutul Candy Kingdom, locul perfect în care să te îndrăgosteți de bomboanele foarte colorate.  Din start veţi avea la dispoziţie cinci moduri de joc care vor face minuni în a satisface obsesia fanilor pentru bomboane colorate puse în serii de minim trei. Acestea sunt Soda, Soda Bears, Frosting, Honey şi Chocolate.

Candy Crush Soda Saga poate fi descărcat din AppStore și Google Play la care se adaugă și Windows Store, doar printr-un simplu click, jocul fiind gratis la descărcare. Cei care sunt foarte pasionați și nerăbdători pentru a trece mai repede și mai ușor de fiecare nivel, ca și la vechiu Candy Crush Saga, pot plăti în avans.

Pentru a ieși un pic din tipare vă recomandăm jocuri miniclip 3D.

Exit mobile version