Site icon Stiri IT si noutati din domeniul tehnologic – Mobile247

Samsung lansează a treia ediție Innovation Report 2022, dedicată dezvoltării durabile și unui viitor sustenabil

Samsung Electronics România lansează Inovation Report 2022, ajuns în acest an la a treia ediție. Innovation Report este un catalog digital ce analizează trendurile care construiesc realitatea în care trăim și care vor influența considerabil viitorul. Ediția din acest an este dedicată sustenabilității și prezintă diverse metode prin care fiecare dintre noi – atât companii, cât și indivizi – poate contribui la un viitor mai bun.

În cadrul celor trei capitole, raportul detaliază și definește mai multe concepte precum:

în fiecare aspect al societăţii moderne și va fi pentru mult timp de acum încolo, alături

de toţi ceilalţi factori și actori care fac ca lumea noastră să meargă mai departe.

În cadrul Innovation Report 2022 sunt incluse și păreri ale experților din domeniu cu privire la temele abordate, pe care le puteți și prin scanarea codurilor QR incluse în raport:

Alături de aceștia, și reprezentanții Samsung împărtășesc în cadrul raportului viziunea lor despre cele trei concepte abordate:

sunt native digital. 1 din 2 elevi din întreaga lume și-ar dori ca educatorii să le permită

utilizarea de dispozitive în clasă și chiar și profesorii sunt de acord, într-un procent semnificativ, că adoptarea tehnologiei în sălile de curs facilitează implicarea elevilor

în procesul de învăţare. În ciuda acestui adevăr, există în continuare copii pentru care

accesul la educaţie de calitate și tehnologie este restricţionat. La Samsung, credem că lumea poate progresa prin acces la inovaţiile viitorului.”

Innovation Report 2022 înglobează și viziunea Samsung pentru un viitor mai bun – Everyday Sustainability – prin care compania își propune să contribuie la eforturile globale de combatere a schimbărilor climatice. Raportul include și angajamentele asumate de Samsung cu scopul de a deveni o companie cu zero emisii de carbon până în 2030. Totodată, această ediție își propune să accelereze procesul de schimbare și adaptare (al oamenilor și companiilor deopotrivă) și să reamintească celor din comunităţile locale de puterea colectivă pe care o au, exemplificând pașii pe care îi pot avea în vedere pentru un viitor mai bun.

Vă invităm să parcurgeți Innovation Report 2022 pe Samsung Newsroom România accesând link-urile următoare: https://news.samsung.com/ro/samsung-lanseaza-a-treia-editie-innovation-report-dedicata-dezvoltarii-durabile-si-unui-viitor-sustenabil și https://news.samsung.com/ro/innovation-report-2022.

Exit mobile version