Site icon Stiri IT si noutati din domeniul tehnologic – Mobile247

Samsung Galaxy Note 7 – primele poze

Samsung Galaxy Note 7 se apropie tot mai mult de lansarea din luna august, iar acum putem vedea pentru prima dată cum va arăta.

O sursă a publicat partea frontală a Samsung Galaxy Note 7. Imaginea dezvăluie faptul că noul phablet de la Samsung va avea un display dual-edge ce va măsura 5.8”. În plus, din poză se poate vedea că în partea superioară sunt orificii suplimentare ce nu se regăsesc și pe Samsung Galaxy S7, ceea ce demonstrează faptul că pe Note 7 se va regăsi și un scanner de iris.

Un patent înregistrat de Samsung prezenta modul în care funcționează și sugera că sunt necesare trei lentile pentru o recunoaștere fidelă, iar cele trei orificii suplimentare ce se observă în poză ar demonstra prezența scnaner-ului de iris. Ținând cont de faptul că lentilele trebuie montate în partea superioară a device-ului, compania coreeană nu va mai pune logo-ul Samsung în zona consacrată, în încercarea de a nu face marginea prea mare.

Conform unor zvonuri anterioare, Samsung Galaxy Note 7 va avea un display QHD dual-edge Super AMOLED, 6GB RAM, o cameră de 12MP îmbunătățită cu dual pixel, phase detection autofocus și o baterie ce va fi de 3600-4000mAh.

Exit mobile version