Site icon Stiri IT si noutati din domeniul tehnologic – Mobile247

Imagini cu Huawei P9 dual camera

Este de așteptat ca Huawei să țină o conferință de presă pe 6 aprilie în cadrul căreia, cel mai probabil, va fi anunțat noul Huawei P9.

Zvonurile au indicat deja că Huawei P9 va beneficia de suportul unui setup dual-camera, iar ultimile imagini ce pot fi considerate teasere, tind să confirme această configurație. Conform unor surse din China, noul Huawei P9  a fost zărit în mâinile unui director de la Huawei în timp ce vorbea la el.

Sursele au reușit să surprindă câteva imagini cu device-ul, aceste imagini fiind în concordanță cu zvonurile privind hardware-ul instalat pe smartphone. Pe lângă setup-ul dual-camera se poate observa sistemul de auto-focus laser și un senzor de amprentă instalat pe spatele dispozitivului.

În acest moment, Huawei este al treilea cel mai mare producător, după Samsung și Apple și intenția companiei este să ia cât mai mult din cota de piață a celor doi giganți, iar pentru asta, Huawei va trebui să lanseze device-uri ce ar capta atenția cumpărătorilor, într-un stil mare. Dacă Huawei P9 va fi un astfel de device, rămâne de văzut.

Exit mobile version