Site icon Stiri IT si noutati din domeniul tehnologic – Mobile247

Asus ZenFone 3 este pregătit să-și arate mușchii

Munca la Asus ZenFone 3 a început deja, conform afirmației unor surse din cadrul unor furnizori din Taiwan.

Într-un raport din Digi Times,  se afirmă că a treia generație ZenFone va veni dotat cu tehnologie de recunoaștere a amprentei și va fi lansat în mai sau iunie, 2016.

În martie anul acesta, Jerry Shen, CEO Asus,  menționa că este posibil ca Asus ZenFone 3 să aibă această tehnologie de recunoaștere a amprentei, dar este pentru prima dată când se vorbește despre o potențială dată de lansare.

Digi Times comentează că odată cu creșterea comenzilor pentru senzorii de amprentă pentru smartphone-uri, va face ca prețul acestora să scadă în 2016 și acesta ar putea fi un motiv pentru ca Asus să adopte această tehnologie. În ciuda acestei mișcări, Asus se va confrunta cu o competiție dură venită de la producătorii din China, precum Huawei, Xiaomi, Lenovo sau Oppo.

În ceea ce privește vânzările Asus ZenFone, se pare acestea au fost consistente în Asia de sud-est, India, Brazilia, Rusia și Taiwan, iar unele surse afirmă că acum Asus își îndreaptă privirea și către piețele din Egipt, Nigeria și Cambodgia.

La aproape un an de la lansarea sa, Asus ZenFone 2 încă este un smartphone de luat în seamă, venind cu un ecran de 5.5” Gorilla Glass 3, 4GB RAM și cameră de 13MP.

Cred că este destul de sigur să presupunem că următorul flagship de la Asus va avea mai multe atuuri ascunse în mânecă și sperăm că Asus ZenFone 3 va impresiona prin caracteristicele sale.

Exit mobile version