Site icon Stiri IT si noutati din domeniul tehnologic – Mobile247

iPhone 6s – Primul unboxing din România

Iphone 6s unboxing in limba romana

Lansat în primul val pe 25 Septembrie 2015, în Sua, Uk, Germania, Franta, Hong Kong, iPhone 6s are parte de primul unboxing în Limba Română.

iPhone 6s desi nu are un design total diferit față de modelul mai vechi iPhone 6, schimbările majore sunt disponibile la interior.

Prietenii de la iPhoneForum sunt în acestă perioadă în Statele Unite ale Americii și au realizat deja primul unboxing în Limba Română pentru noul smartphone lansat de compania americană Apple, iPhone 6S. Modelul prezent la unboxing este iPhone 6s, gold de 64 GB.
Anul acesta Apple a fost mai atent iar cutia noului telefon este acum si cu design pe partea frontală. Modelul iPhone 6s cât și fratele iPhone 6s Plus sunt acum mult mai rezistente la îndoitori. Datorită metalului aluminium 7000, noul smartphone este de două ori mai dur decât metalul folosit la modelul anterior.

Cunoaștem toți faptul că iPhone 6 s-a bucurat de un succes enorm însă multe persoane au fost puse pe gânduri dacă e bine sau nu să achiziționeze telefonul din moment de ce se îndoaie.

iPhone 6s unboxing în Limba Română

Ce părere ai despre iPhone 6s? Merită sa îl achiziționezi sau aștepti viitorul model lansat în 2016, iPhone 7?

QuickMobile: Cumpără iPhone 6s sau iPhone 6S Plus 

Exit mobile version