Site icon Stiri IT si noutati din domeniul tehnologic – Mobile247

Samsung va lansa Galaxy S6 Edge+ și Note 5 pe 12 august

Samsung Galaxy Note 5

Samsung va lansa noile sale phableturi pe 12 august.

Samsung va lansa noua phabletă Galaxy Note 5 şi telefonul Galaxy ‘S6 Edge+’ pe 12 august înainte cu câteva zile de lansarea iPhone-ului 6s de la Apple.

Sud-coreenii de la Samsung vor să revigoreze imaginea phabletei, astfel Galaxy Note 5 va avea un design special din metal şi sticlă, care seamănă cu cel al telefonului Galaxy S6.

Potrivit SamMobile, phableta va avea slot pentru card microSD, care reprezintă o noutate pentru fanii Note-ului. În plus, dispozitivul are S Pen stylus, refăcut şi cu un nou design, 5 GB RAM.

Pe de cealaltă parte, Galaxy ‘S6 Edge+’ este practic versiunea mai mare a lui Galaxy S6 Edge, are procesor Exynos 7420 şi 3 GB RAM.

Lansarea va avea loc atât de devreme pentru ca dispozitivele să prindă puţin avânt în faţa iPhone-ului 6s care urmează să fie lansat în septembrie.

De obicei, Samsung  lansează noile modele în cadrul evenimentului IFA, dar în ultimii ani situaţia s-a schimbat. Şi asta din cauza faptului că presa acordă o mai mare atenţie evenimentului Apple, care are loc în luna septembrie.

Exit mobile version