Allview X2 Soul PRO intră pe piața din România.

Allview anunță astăzi, 7 mai 2015, ȋn parteneriat cu Digi Mobil promoția “Smartphone cu Smartpersonalitate la Smartpromoție”. Noul telefon Allview X2 Soul PRO va fi disponibil la contractarea abonamentelor Digi Mobil din gama Optim,  pe o perioada de 24 de luni la prețul de 1699 lei (TVA inclusa) cu plata integrală sau ȋn 12 rate lunare, fără dobȃndă.

În plus, clienții care se abonează ȋn perioada 07 – 10 mai 2015 si achiziționează un telefon Allview X2 Soul PRO, vor beneficia de un discount de 100% la orice abonament Digi Mobil contractat, pe o perioadă de 6 luni.

Device-ul păstrează trendul în materie de design al gamei SOUL și se remarcă prin caracteristici performanțe, precum procesorul Octa Core pe 64-bit, sistemul de operare Android™ 5.0, Lollipop®, display-ul de 5,2” Full HD și camerele de 13MP și 8MP. Dintre functiile multiple de care dispune telefonul, funcția Chameleon este un tool nou și interactiv. Aceasta va transforma device-ul ȋntr-unul nou de fiecare data, astfel interacțiunea cu smartphone-ul devine mai plăcuta și mai familiară.

X2 Soul PRO dispune de un sistem perfect de răciere. Cele 8 zone de răcire contribuie la reducerea consumului energetic al telefonului. Consumul redus de energie se datorează și display-ului cu tehnologie ACL (Automatic Current Limit), procesorului realizat prin tehnologia 28nm HPM (high-performance mobile) și senzorului Freescale.

Procesorul grafic Mali-T760 MP2 cu frecvența de 700MHz redă elementele grafice la o calitate uimitoare. Smartphone-ul oferă două porturi pentru SIM si conectivitate 4G, funcționând în standardele LTE FDD si TDD.


Poate te intereseaza si